Per què Kielet?

mundo

Kielet ofereix a les empreses una àmplia gamma de solucions per a recolzar-les en el procés actual de globalització que pateixen els mercats. Cal promocionar la imatge i vendre productes i serveis arreu del món. Kielet ajuda les empreses en el procés de localització, traducció i publicació d’informació i en el procés de formació de personal en qualsevol idioma.

xarxa

Kielet està format per filòlegs, amb una extensa xarxa de 450 associats al món, amb gran experiència i professionalitat. Per això els nostres serveis abasten des de l’edició, correcció i traducció de textos (ordinaris, tècnics o literaris) fins a la creació de continguts (documentació i redacció) o la formació en altres idiomes.

smile

A Kielet valorem la importància de la nostra feina. Per això pertanyem a associacions oficials internacionals, ens adaptem a les seves necessitats, som rigorosos amb els terminis i oferim un tracte professional i de qualitat als seus treballs.

Al nostre portal trobarà la solució més adequada per a la seva empresa, a un preu molt competitiu i amb la qualitat que la seva empresa espera i es mereix.

slide-001
slide-002
slide-003
slide-004
slide-005
slide-006
slide-007
slide-008